Автор: Желязко Атанасов Следвайте Гласове в ТелеграмПорошенко не бива да се подценява. Има

...
Автор: Желязко Атанасов Следвайте Гласове в ТелеграмПорошенко не бива да се подценява. Има
Коментари Харесай

Правомощията на Зеленски изтичат през май. Порошенко не е за подценяване, близък е със Залужни и може да оглави правителството

Автор: Желязко Атанасов Следвайте " Гласове " в Телеграм

Порошенко не трябва да се подценява. Има забележителен управнически и политически опит, има медийна империя и разполага с голям финансов запас. Да се " отгледа " политик е десетки пъти по-трудно в сравнение с да се " отгледа " космонавт. Не инцидентно сред него и Залужни се следят тесни връзки. Все отново генералът няма никакъв политически опит, няма обичайно финансиране, а му би трябвало и доброжелателно медийно отразяване. Всичко това може да го получи от Порошенко в пакет. Твърде е евентуално, след изборите, при победа на Залужни, точно Порошенко да възглави държавното управление в Киев. 

От в този момент нататък да му мисли Зеленски. Пълномощията му изтичат през месец май и всяко негово деяние по-късно ще се нападна от всички като нелегитимно. Тезата, че по време на война не се организират избори не се приема от никой в Украйна.

Щатите също дават знаци, че Зеленски е употребена карта (според някои - употребена тоалетна хартия). Той бе необходим за шоуто! " Фестивалите " със Зеленски по интернационалните конгреси завършиха, не остана парламент, в който да не е държал тирада...

Сега на американците им е необходим различен типаж и извеждането на настоящия украински президент от политиката към този момент е механически въпрос. Самият факт, че по време на последното си посещаване в Киев, Нюланд не откри време за среща с него, е индикативен! Тя е индивидът, който взема решенията в Киев. Паметен остана моментът, в който тя, ругаейки останалите западни дипломати назначи Яценюк за министър председател, вместо предлагания от европейците Кличко!

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР